Velkommen til Kildevangens skole

Kildevangens Skole er en skole med 2 afdelinger: Vipperød og Ågerup. Skolen er beliggende i den sydøstlige del af Holbæk Kommune.

Vi har omkring 550 elever fra. 0. - 9.klasse. Afdeling Vipperød rummer 0. - 9.klasse  og Afdeling Ågerup rummer 0. - 6. klasse. Når eleverne skal i 7. klasse tager de til Vipperød, hvor udskolingen fra hele området samles.

Susanne Thøgersen den 11-03-2016
    Skolen har nu et kultur-crew.
     Det er:
    Sofie Jensen, Ida Hansen, Emma Larsen, Sebastian Rasmussen og Nitharsan Vickneshwaran. Alle fra 7ab.
     Deres arbejdsopgave er at hjælpe ved skolens arrangementer med kultur fx musik og teater.
     De hjælper med at slæbe instrumneter og teatergrej og byder velkommen mm
     Deesuden mødes de med de andre kultur-crew i kommunen og ser og hører kultur og er med til at ønske/vælge de stykker som skolen tilbydes til de 3 trin.
     Pt er Susanne Thøger deres kontaktperson.
    Kathy Mikkelsen den 24-02-2016

Hermed  ny Mobilpolitik for skolen, samt følgebrev fra bestyrelsen.

Kathy Mikkelsen